ben karışmıyorum artık ticaretinizeDostum neyi boş ya açıklarmısın. Gir oyuna maile kod gönder adamın mailine gidicek pubg maili bu [email protected] bana hesabı teslim etmedi ettiyse savunur zaten adam hesabı verdim demiyor ki.
ben karışmıyorum artık ticaretinizeDostum neyi boş ya açıklarmısın. Gir oyuna maile kod gönder adamın mailine gidicek pubg maili bu [email protected] bana hesabı teslim etmedi ettiyse savunur zaten adam hesabı verdim demiyor ki.
La bunlar ne anlatıyo aq biri instayı almış kaptırmış bilmem ne bişeyler instasını kaptıran salak bi çift faktör açıp revert kıramadıysa bu zaten onun hatası aq diğerleri al gülüm ver gülüm bi ton muhabbet anlatmış neyin peşindesiniz sizben karışmıyorum artık ticaretinize
kardeşim benim orayı iyi oku azerbaycanlısı veya amına kodumun azerbaycanı mı dedim ben ona kişisel sövdüm yani mesela amına kodumun ahmeti gibi çünkü ismini bilmiyorum
Senide mi dolandırdı bu kamil.kardeşim benim orayı iyi oku azerbaycanlısı veya amına kodumun azerbaycanı mı dedim ben ona kişisel sövdüm yani mesela amına kodumun ahmeti gibi çünkü ismini bilmiyorum
Aptal amına kodumun azerisi demişsin azerileri asağılar bi tavırla illa azerilere sovmene gerek yok bunu yapman içinkardeşim benim orayı iyi oku azerbaycanlısı veya amına kodumun azerbaycanı mı dedim ben ona kişisel sövdüm yani mesela amına kodumun ahmeti gibi çünkü ismini bilmiyorum
la neyin primi avelprim kasmak için yaptıklarınıza bakın![]()
tamam orda ben azerbaycana sövdünmü diyorum o çocuğun bahsettiğini söylüyorum amkkardeşim benim orayı iyi oku azerbaycanlısı veya amına kodumun azerbaycanı mı dedim ben ona kişisel sövdüm yani mesela amına kodumun ahmeti gibi çünkü ismini bilmiyorum
evet sabahtandır onu diyorumSenide mi dolandırdı bu kamil.
ÇOCUK DİYORKİ AZERBAYCANA VE ALLAHA SÖVÜYOR ANLADIN MI HAYIRDIR AVEL FLN ?la neyin primi avel
tamam orda ben azerbaycana sövdünmü diyorum o çocuğun bahsettiğini söylüyorum amk
Ek olarak o çoğul ekibi götüne sokarım senin hayırdır yaptıklarınıza felan sadrazamın sol taşşağı mısın pezevenk sen kimsinde senden prim yapalımprim kasmak için yaptıklarınıza bakın![]()
yav kaybolun şurdan ikinizde birşeyi bilmeden boş boş konuşuyorsunuzEk olarak o çoğul ekibi götüne sokarım senin hayırdır yaptıklarınıza felan sadrazamın sol taşşağı mısın pezevenk sen kimsinde senden prim yapalım![]()
https://spyhackerz.org/forum/threads/sözde-pubg-hesabı-ile-4k-instagram-hesabı-takası.92149/ ben şikayet konumu tekrardan buraya bıraktım artık olayla alakası olmayan çocukların lafını dinlemicemArkadaş kim çözecek bu sorunu.
Amına koyduğumun eşeği seni kaybolmuyorum 1 ikinizinde adam akıllı kanıtı yok 2. Azerileri asağılar şekilde konuşma biçimini değiştireceksin 3 karşındaki ayı mıdır dayı midir bilmeden etmeden öyle yok prim yok o yok bu demeyeceksin haddini aşmayacaksınyav kaybolun şurdan ikinizde birşeyi bilmeden boş boş konuşuyorsunuz
şimdi sen bi sus attığım konuya bak ondan sonra konuş okey ? sende haddini bil eşşek fln eşşek sensinAmına koyduğumun eşeği seni kaybolmuyorum 1 ikinizinde adam akıllı kanıtı yok 2. Azerileri asağılar şekilde konuşma biçimini değiştireceksin 3 karşındaki ayı mıdır dayı midir bilmeden etmeden öyle yok prim yok o yok bu demeyeceksin haddini aşmayacaksın
Ama seni sikerim majormuş oymuş buymuşta sikimde olmaz he sığır ilk hakaret eden sensin kes sesini siktir git sağlam kanıtlar sunda haklı bulsunlar seni madem haklısın git hakkını ara bana bulaşmaşimdi sen bi sus attığım konuya bak ondan sonra konuş okey ? sende haddini bil eşşek fln eşşek sensin
lan salak çocuk konuda attım ztn yeni konuya bak dedim ya sana hala hakaretini arttırıyorsunAma seni sikerim majormuş oymuş buymuşta sikimde olmaz he sığır ilk hakaret eden sensin kes sesini siktir git sağlam kanıtlar sunda haklı bulsunlar seni madem haklısın git hakkını ara bana bulaşma
zns benim açtığım en sonuncu şikayet konusuna bakarmısın ?dün 1 değil 2 şikayet konusu açıldı pubg hesabı adına
Evet birini ben açtım. Adam hesap yüksek diye onu aldım diyor ama hala bir şey yok ortada kim yardımcı olacak. Aynı şekilde adam yine konu açmış.dün 1 değil 2 şikayet konusu açıldı pubg hesabı adına
ben şimdi detaylı incelemeye aldım arkadaşıAdamın kişisel no su gözükmüş ztn no üzerinden yapılacak her boku yapın bidaha tokat atamaz kimseye