Yanlış anlaşılma olmuş düzeltmek isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben karışmıyorum artık ticaretinize
La bunlar ne anlatıyo aq biri instayı almış kaptırmış bilmem ne bişeyler instasını kaptıran salak bi çift faktör açıp revert kıramadıysa bu zaten onun hatası aq diğerleri al gülüm ver gülüm bi ton muhabbet anlatmış neyin peşindesiniz siz

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
kardeşim benim orayı iyi oku azerbaycanlısı veya amına kodumun azerbaycanı mı dedim ben ona kişisel sövdüm yani mesela amına kodumun ahmeti gibi çünkü ismini bilmiyorum
Aptal amına kodumun azerisi demişsin azerileri asağılar bi tavırla illa azerilere sovmene gerek yok bunu yapman için

yav kaybolun şurdan ikinizde birşeyi bilmeden boş boş konuşuyorsunuz
Amına koyduğumun eşeği seni kaybolmuyorum 1 ikinizinde adam akıllı kanıtı yok 2. Azerileri asağılar şekilde konuşma biçimini değiştireceksin 3 karşındaki ayı mıdır dayı midir bilmeden etmeden öyle yok prim yok o yok bu demeyeceksin haddini aşmayacaksın

Amına koyduğumun eşeği seni kaybolmuyorum 1 ikinizinde adam akıllı kanıtı yok 2. Azerileri asağılar şekilde konuşma biçimini değiştireceksin 3 karşındaki ayı mıdır dayı midir bilmeden etmeden öyle yok prim yok o yok bu demeyeceksin haddini aşmayacaksın
şimdi sen bi sus attığım konuya bak ondan sonra konuş okey ? sende haddini bil eşşek fln eşşek sensin

şimdi sen bi sus attığım konuya bak ondan sonra konuş okey ? sende haddini bil eşşek fln eşşek sensin
Ama seni sikerim majormuş oymuş buymuşta sikimde olmaz he sığır ilk hakaret eden sensin kes sesini siktir git sağlam kanıtlar sunda haklı bulsunlar seni madem haklısın git hakkını ara bana bulaşma

Ama seni sikerim majormuş oymuş buymuşta sikimde olmaz he sığır ilk hakaret eden sensin kes sesini siktir git sağlam kanıtlar sunda haklı bulsunlar seni madem haklısın git hakkını ara bana bulaşma
lan salak çocuk konuda attım ztn yeni konuya bak dedim ya sana hala hakaretini arttırıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,081Konular
3,280,836Mesajlar
318,547Kullanıcılar
KriptekSon Üye
Üst Alt