Yanlış anlaşılma olmuş düzeltmek isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 7004

kardeşim benim orayı iyi oku azerbaycanlısı veya amına kodumun azerbaycanı mı dedim ben ona kişisel sövdüm yani mesela amına kodumun ahmeti gibi çünkü ismini bilmiyorum
Aptal amına kodumun azerisi demişsin azerileri asağılar bi tavırla illa azerilere sovmene gerek yok bunu yapman için

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
S

Silinen üye 7004

yav kaybolun şurdan ikinizde birşeyi bilmeden boş boş konuşuyorsunuz
Amına koyduğumun eşeği seni kaybolmuyorum 1 ikinizinde adam akıllı kanıtı yok 2. Azerileri asağılar şekilde konuşma biçimini değiştireceksin 3 karşındaki ayı mıdır dayı midir bilmeden etmeden öyle yok prim yok o yok bu demeyeceksin haddini aşmayacaksın

Floex 

Pahabiçilemez...
Rating - 100%
Amına koyduğumun eşeği seni kaybolmuyorum 1 ikinizinde adam akıllı kanıtı yok 2. Azerileri asağılar şekilde konuşma biçimini değiştireceksin 3 karşındaki ayı mıdır dayı midir bilmeden etmeden öyle yok prim yok o yok bu demeyeceksin haddini aşmayacaksın
şimdi sen bi sus attığım konuya bak ondan sonra konuş okey ? sende haddini bil eşşek fln eşşek sensin

S

Silinen üye 7004

şimdi sen bi sus attığım konuya bak ondan sonra konuş okey ? sende haddini bil eşşek fln eşşek sensin
Ama seni sikerim majormuş oymuş buymuşta sikimde olmaz he sığır ilk hakaret eden sensin kes sesini siktir git sağlam kanıtlar sunda haklı bulsunlar seni madem haklısın git hakkını ara bana bulaşma

Floex 

Pahabiçilemez...
Rating - 100%
Ama seni sikerim majormuş oymuş buymuşta sikimde olmaz he sığır ilk hakaret eden sensin kes sesini siktir git sağlam kanıtlar sunda haklı bulsunlar seni madem haklısın git hakkını ara bana bulaşma
lan salak çocuk konuda attım ztn yeni konuya bak dedim ya sana hala hakaretini arttırıyorsun

Rating - 100%
Adamın kişisel no su gözükmüş ztn no üzerinden yapılacak her boku yapın bidaha tokat atamaz kimseye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,608Konular
3,269,656Mesajlar
315,561Kullanıcılar
TOPRAK1903Son Üye
Üst Alt