Güçlü olabilir insan ama şunu unutma onlarda zeki varlıklardırBak güzel insanımız şimdi biz korkusuz olursak hiç birşey olmaz Allah isteyince çünkü biz bütün varlıklardan güçlüyüz Kuran'da yazıyor sana Tahir Şimşek'in kitabını öneririm.
Güçlü olabilir insan ama şunu unutma onlarda zeki varlıklardırBak güzel insanımız şimdi biz korkusuz olursak hiç birşey olmaz Allah isteyince çünkü biz bütün varlıklardan güçlüyüz Kuran'da yazıyor sana Tahir Şimşek'in kitabını öneririm.
Aga sağda solda çok kişi var öyle ben biliyorum yapıyorum ayağına inanma aq astral seyahat cinlerle ve ruhla alakalı olan bişey eğer ruhun o arada kalırsa bidaha bedenine dönmemek üzere gg olursun aqtamam zaten ben yaptım demiyorki ben yazdım sordum adam anlattı yaptığını ama bu cevabı verdi .
e aptal orospu spiritüal alanında yani ruhsal gelişimini tamamlamadan neyin seyehatını yapıyorsun aq uçak mı buBen şahsım için demedim insanlık için.
nasıl temizliyoruz? bu konu hakkında detaylı bir post atarsan sevinirim.son olarak diyorum ki Çakralar var inanmayabilirsiniz ki bende inanmıyorum. islamdada letaifler vardır çakra gibi 6 tanedir bu letaifleri zikirle temizliyorsun inanmayan araştırsın. Letaifleri temizledikten sonra buradan kendi gözünüzle ve sadece sizin gözünüzle görebileceğiniz enerjiler çıkar renkleri var işte bu enerjiileri yönetebiliyorsunuz. İslamda olandan bahsettim.
Kankam bak zamanında cinlerle uğraşan biri olarak sana söylüyorum uğraşma girme o işlere astral seyahat falan boş koy aq y*rra yersin benden demesison olarak diyorum ki Çakralar var inanmayabilirsiniz ki bende inanmıyorum. islamdada letaifler vardır çakra gibi 6 tanedir bu letaifleri zikirle temizliyorsun inanmayan araştırsın. Letaifleri temizledikten sonra buradan kendi gözünüzle ve sadece sizin gözünüzle görebileceğiniz enerjiler çıkar renkleri var işte bu enerjiileri yönetebiliyorsunuz. İslamda olandan bahsettim.
hazırlıyorumnasıl temizliyoruz? bu konu hakkında detaylı bir post atarsan sevinirim.
son olarak diyorum ki Çakralar var inanmayabilirsiniz ki bende inanmıyorum. islamdada letaifler vardır çakra gibi 6 tanedir bu letaifleri zikirle temizliyorsun inanmayan araştırsın. Letaifleri temizledikten sonra buradan kendi gözünüzle ve sadece sizin gözünüzle görebileceğiniz enerjiler çıkar renkleri var işte bu enerjiileri yönetebiliyorsunuz. İslamda olandan bahsettim.
Merhaba ben islamda olan letaifleri anlattım.beynini sikmek istiyorum buda spiritüal konusu.
kardeşim ne bu ısrarlılık, bu çaba cinlenmişsin sen
yapmana gerek yok direk cinlenmişsin amk![]()
![]()
daha yapmadım başlığı okumadın galiba
gnoxis miSana site veriyim orda çok butur konular dönüyor başına birşey gelirse bende değil ordaki şeyler pek iyi şeyler değilde