Astral seyehat nasıl yapılır?

tamam zaten ben yaptım demiyorki ben yazdım sordum adam anlattı yaptığını ama bu cevabı verdi .
Aga sağda solda çok kişi var öyle ben biliyorum yapıyorum ayağına inanma aq astral seyahat cinlerle ve ruhla alakalı olan bişey eğer ruhun o arada kalırsa bidaha bedenine dönmemek üzere gg olursun aq

son olarak diyorum ki Çakralar var inanmayabilirsiniz ki bende inanmıyorum. islamdada letaifler vardır çakra gibi 6 tanedir bu letaifleri zikirle temizliyorsun inanmayan araştırsın. Letaifleri temizledikten sonra buradan kendi gözünüzle ve sadece sizin gözünüzle görebileceğiniz enerjiler çıkar renkleri var işte bu enerjiileri yönetebiliyorsunuz. İslamda olandan bahsettim.

son olarak diyorum ki Çakralar var inanmayabilirsiniz ki bende inanmıyorum. islamdada letaifler vardır çakra gibi 6 tanedir bu letaifleri zikirle temizliyorsun inanmayan araştırsın. Letaifleri temizledikten sonra buradan kendi gözünüzle ve sadece sizin gözünüzle görebileceğiniz enerjiler çıkar renkleri var işte bu enerjiileri yönetebiliyorsunuz. İslamda olandan bahsettim.
nasıl temizliyoruz? bu konu hakkında detaylı bir post atarsan sevinirim.

Kankam bak zamanında cinlerle uğraşan biri olarak sana söylüyorum uğraşma girme o işlere astral seyahat falan boş koy aq y*rra yersin benden demesi

beynini sikmek istiyorum buda spiritüal konusu.

Sana site veriyim orda çok butur konular dönüyor başına birşey gelirse bende değil ordaki şeyler pek iyi şeyler değilde

131,767Konular
3,271,175Mesajlar
316,132Kullanıcılar
dasdad132312Son Üye
Üst Alt