İade isteğim Geri Çevirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Method bir işe yaramaz public method belkide boktan bir sunucu lokasyonu bile Olmayan + olarak public Scriptler adam akıllı istek yollamaz iade kesinlikle zorunlu @Mectruy

Rating - 0%
Kardeşim adama bir site vermişsin siteden atılıyor demişsin ne ayaksın sen ? Daha sunucu açmadan ddos mu atılır ya kesinlikle iade @Mectruy sunucu bile vermemiş site vermiş vur düşer diye public sc ile utanmaz

Rating - 0%
selam forumdaki mavi tikli birisinden vps methodu aldım (takasladım) ve ilk olarak hesabı ben verdim herşeyi kendi üzerine çekti ilk mail, hesabı. sonra ben methodu aldım ve bundan 2-3 saat sonra iade istedim ve iade edemiyeceğini söyledi. anlaşmamızda bana 1k coin atıcağı vardı ve iade istediğimi yazdığımda coin hesabımda yoktu. bu yüzden hesabı geri almak istiyorum

(bana tek makina ile getiri vurabiliceğimi söyledi ve vuramadım)

https://www.hizliresim.com/rs959l1 coinin hesabımda olmadığının kanıtı
https://www.hizliresim.com/5izy0p9 bu da saatli olarak yazdığımın kanıtı
https://www.hizliresim.com/8x4bkge bu da 1k coini at

Rekabetci

Web
Rating - 100%
bundan 2-3 saat sonra iade istedim ve iade edemiyeceğini söyledi. anlaşmamızda bana 1k coin atıcağı vardı ve iade istediğimi yazdığımda coin hesabım
Oncelıkle sunu belirtmek isterim,doğrudur 100 k karsiligi vps methodu takaslayacaktık hesabın herşeyini çektim methodu anlattım anlattıktan sonra arkadaş'a dedim ki her hangi bir iade kabul etmiyorum method fixlenirse bile 2. methodu salarım dedim ve arkadaş da kabul etti. Anlaşmamız gereği 14 K hesap + 2014 Kurulum hesap verdim ve biz bu işlemi 16:30 da gerceklestirdik aradan 3.5 saat geçti ve iade istedi neden dedim beğenmediğini belirtti yeni method salayım sana dedim İade yapmiyorum dedim ve Tehdit etmeye başladı tehdit de şuydu 2.5K Coin de anlasmistik 2.5k atamyacagımı belirttim 1k atabileceğimi belirttim ve şahıs da kabul etti bu da aklımda gitmişti ve bana hatırlatmadı 10 dakika öncede coinini attim atmadan öncede Tehdit etmeye basladi coinin ss aldim atmadin seni sikayet edecegim diye.
arkadaşın aklı ermiyor galiba methodu okuduktan sonra biryere kayıt edebilir ve karşı taraf istediği kadar iade etsin methodu alan yeniden karlı oluyor saçma bi konu bence @Mectruy aga sende bu konuyu hala nası devam ettirion anlamış değilim. Gereksiz bir konu.

Rating - 100%
Kardeşim adama bir site vermişsin siteden atılıyor demişsin ne ayaksın sen ? Daha sunucu açmadan ddos mu atılır ya kesinlikle iade @Mectruy sunucu bile vermemiş site vermiş vur düşer diye public sc ile utanmaz
Yarrağımın başı ben ona methodu anlattım sen hayırdır ben siteden mi vuruyorum makinanin ss alıp attım ozan bey iletsin makinanin ss.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,627Konular
3,269,860Mesajlar
315,632Kullanıcılar
ZexerSon Üye
Üst Alt