1.method çalışmıyor birde sen bilgileri ver senden deniyelim olmadı 2.methodu ver çünki sslerde göründüğü üzere arkadaş bunu kabul etmişArkadaşa 1. method çalışmazsa 2.methodu vereceğimi belirttim kabul etmiyor sana makina bilgilerini versem birde benden dener misin ?
Methodun Priv değilse 2. Bile verme çünkü bir boka yaramicak benden söylemesiArkadaşa 1. method çalışmazsa 2.methodu vereceğimi belirttim kabul etmiyor sana makina bilgilerini versem birde benden dener misin ?
Evet haklısın 2. method da kabul edeceğini belirtmiş kuruyorum makinayı scriptide kuruyorum atıyorum bilgileri sana.1.method çalışmıyor birde sen bilgileri ver senden deniyelim olmadı 2.methodu ver çünki sslerde göründüğü üzere arkadaş bunu kabul etmiş
Sunucunun ip adresini birde bana yollaEvet haklısın 2. method da kabul edeceğini belirtmiş kuruyorum makinayı scriptide kuruyorum atıyorum bilgileri sana.
bi kez daha anladım niye artık buralarda takılmadığımı sjdgklsjkljoluyomuş BDŞWBDŞAJDLSI
Sana niye yolluyorum ?Sunucunun ip adresini birde bana yolla
Sadece ip adresi yoksa çocuktan alicam zatenSana niye yolluyorum ?
Çocuktan al işin ehline atacağım bilgileri işin ehli denesin benim makina ilen.Sadece ip adresi yoksa çocuktan alicam zaten
2. Method priv hiçbir yerde görmedim kuzenim bana anlattı methodu + public verirsem zaten pub olduğunu anlarSadece ip adresi yoksa çocuktan alicam zaten
Senin makineyi o method ile açtığını NERDEN bilecez ipleri almak lazım sonuçta demiÇocuktan al işin ehline atacağım bilgileri işin ehli denesin benim makina ilen.
İp belli zaten synoxa attım anlarSenin makineyi o method ile açtığını NERDEN bilecez ipleri almak lazım sonuçta demi![]()
selam forumdaki mavi tikli birisinden vps methodu aldım (takasladım) ve ilk olarak hesabı ben verdim herşeyi kendi üzerine çekti ilk mail, hesabı. sonra ben methodu aldım ve bundan 2-3 saat sonra iade istedim ve iade edemiyeceğini söyledi. anlaşmamızda bana 1k coin atıcağı vardı ve iade istediğimi yazdığımda coin hesabımda yoktu. bu yüzden hesabı geri almak istiyorum
(bana tek makina ile getiri vurabiliceğimi söyledi ve vuramadım)
https://www.hizliresim.com/rs959l1 coinin hesabımda olmadığının kanıtı
https://www.hizliresim.com/5izy0p9 bu da saatli olarak yazdığımın kanıtı
https://www.hizliresim.com/8x4bkge bu da 1k coini at
bundan 2-3 saat sonra iade istedim ve iade edemiyeceğini söyledi. anlaşmamızda bana 1k coin atıcağı vardı ve iade istediğimi yazdığımda coin hesabım
arkadaşın aklı ermiyor galiba methodu okuduktan sonra biryere kayıt edebilir ve karşı taraf istediği kadar iade etsin methodu alan yeniden karlı oluyor saçma bi konu bence @Mectruy aga sende bu konuyu hala nası devam ettirion anlamış değilim. Gereksiz bir konu.Oncelıkle sunu belirtmek isterim,doğrudur 100 k karsiligi vps methodu takaslayacaktık hesabın herşeyini çektim methodu anlattım anlattıktan sonra arkadaş'a dedim ki her hangi bir iade kabul etmiyorum method fixlenirse bile 2. methodu salarım dedim ve arkadaş da kabul etti. Anlaşmamız gereği 14 K hesap + 2014 Kurulum hesap verdim ve biz bu işlemi 16:30 da gerceklestirdik aradan 3.5 saat geçti ve iade istedi neden dedim beğenmediğini belirtti yeni method salayım sana dedim İade yapmiyorum dedim ve Tehdit etmeye başladı tehdit de şuydu 2.5K Coin de anlasmistik 2.5k atamyacagımı belirttim 1k atabileceğimi belirttim ve şahıs da kabul etti bu da aklımda gitmişti ve bana hatırlatmadı 10 dakika öncede coinini attim atmadan öncede Tehdit etmeye basladi coinin ss aldim atmadin seni sikayet edecegim diye.
Yarrağımın başı ben ona methodu anlattım sen hayırdır ben siteden mi vuruyorum makinanin ss alıp attım ozan bey iletsin makinanin ss.Kardeşim adama bir site vermişsin siteden atılıyor demişsin ne ayaksın sen ? Daha sunucu açmadan ddos mu atılır ya kesinlikle iade @Mectruy sunucu bile vermemiş site vermiş vur düşer diye public sc ile utanmaz
Anlamıyorlar ki amkarkadaşın aklı ermiyor galiba methodu okuduktan sonra biryere kayıt edebilir ve karşı taraf istediği kadar iade etsin methodu alan yeniden karlı oluyor saçma bi konu bence @Mectruy aga sende bu konuyu hala nası devam ettirion anlamış değilim. Gereksiz bir konu.
İyi keriz sikiyorsunuz afferin size siz ddos atmaya devam edinYarrağımın başı ben ona methodu anlattım sen hayırdır ben siteden mi vuruyorum makinanin ss alıp attım ozan bey iletsin makinanin ss.
seni çok iyi anlıyorum dostum boşver s1klemeAnlamıyorlar ki amk
ciddenKardeşim adama bir site vermişsin siteden atılıyor demişsin ne ayaksın sen ? Daha sunucu açmadan ddos mu atılır ya kesinlikle iade @Mectruy sunucu bile vermemiş site vermiş vur düşer diye public sc ile utanmaz
ig varsa verir misinseni çok iyi anlıyorum dostum boşver s1kleme
Adama vurduğun makinayı ver öyleysehttps://www.hizliresim.com/rm3aeqd @MrSynox makina bilgileri sende zaten
az sonra bağlanıp test edeceğim bekleyinhttps://www.hizliresim.com/rm3aeqd @MrSynox makina bilgileri sende zaten
ber7tig varsa verir misin
Lan verdim zaten özürlü müsün amkAdama vurduğun makinayı ver öylesine
Makinayı ver diyorum siteyi değil kardeşim birde benle düzgün konuş belanı sikmiyim senin amk velhan mıdır nedir götü kalkmış salaklarinLan verdim zaten özürlü müsün amk
Makinayı verdi deniyeceğim şimdiMakinayı ver diyorum siteyi değil kardeşim birde benle düzgün konuş belanı sikmiyim senin amk velhan mıdır nedir götü kalkmış salaklarin