@Slowycan adlı üyeden şikayetçiyim, ve escrowdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 7004

Bu sosyal medya ilk olarak fbde bir iş olarak başladığından beri bu piyasadayim ben bilader. Öyle sosyal medyanın s sini bilmeyen daha ağzı süt kokan çoluk çocuğun gelip çok bilgili gibi gerile gerile yorum yapmasına da kıl oluyorum ilk yorumlarımda adam akıllı tarafsız olarak durumlari izah ettim. Yetmedi @SkulZ geldi açıkladı gitti hani diyorum ki bilen bilmeyen anlamayan zıplamasın gereği yok

Rating - 0%
3 gün cevap vermedin. Mesajın ss'i var önceki mesajlarda.
keyfimden mi cevap vermedim? çift telefon kullanıyorum ben bunuda kanıtlarım ama sen yine hesabın kapandığını kanıtlayamadın,olayı yine başka yere çekiyorsun,hesap kapanmadı dostum k-a-p-a-n-m-a-d-ı gönderdiğin videonun kanıtla hiçbir ilgisi yok url gözükmesin diye ekrana yapışmışsın resmen

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
keyfimden mi cevap vermedim? çift telefon kullanıyorum ben bunuda kanıtlarım ama sen yine hesabın kapandığını kanıtlayamadın,olayı yine başka yere çekiyorsun,hesap kapanmadı dostum k-a-p-a-n-m-a-d-ı gönderdiğin videonun kanıtla hiçbir ilgisi yok url gözükmesin diye ekrana yapışmışsın resmen
Kanıt olmasaydı video olmazdı.

S

Silinen üye 7004

Herhangi bir mesajda url diye belirtiyor musun ?

S

Silinen üye 7004

anlaşılan sen olayı hiç anlamamışın
Bilader video demişsin video atılmış git istediğin o soşıl medya expırt abilerine bak sor URL olsun olmasın kapandığı kanıtlanır ve sorun çıkmaz bu birinci nokta. Geleyim ikiye öğeyi denetle tarzı yorumlar yapıldı sana yeni Facebook sisteminide açıklıyım. Yeni sisteme göre bir hesap ilk defa kapatılıyor ise hemen kimlik vs istemez. Öncelikle hesap sahibi olduğunuz doğrulansın diye numara onayı yaptırır ve hesabi yeniden arama motoru yani searcha çıkarır. İlerleyen zamanlarda hesap yeniden kapatılır ise kimlik doğrulama veyahutta düşük bir ihtimal dahilinde bile olsa yüz doğrulaması olarak süreç devam eder. Kapatılmasını istemişsin ve hesap kapatılmış ayrıca videoda istemişsin atılmış url olsun olmasın birşeyi değiştirmez bunun sebebide şu url olsa bile yine öğeyi denetlegibi bomboş yorumlar ile arkadaşı haksız çıkarmaya çalışacaktın çünkü sergilediğin tavırlar hiç kusura bakma bunu ortaya koyuyor

Rating - 0%
Bilader video demişsin video atılmış git istediğin o soşıl medya expırt abilerine bak sor URL olsun olmasın kapandığı kanıtlanır ve sorun çıkmaz bu birinci nokta. Geleyim ikiye öğeyi denetle tarzı yorumlar yapıldı sana yeni Facebook sisteminide açıklıyım. Yeni sisteme göre bir hesap ilk defa kapatılıyor ise hemen **yasak-içerik** vs istemez. Öncelikle hesap sahibi olduğunuz doğrulansın diye numara onayı yaptırır ve hesabi yeniden arama motoru yani searcha çıkarır. İlerleyen zamanlarda hesap yeniden kapatılır ise **yasak-içerik** doğrulama veyahutta düşük bir ihtimal dahilinde bile olsa yüz doğrulaması olarak süreç devam eder. Kapatılmasını istemişsin ve hesap kapatılmış ayrıca videoda istemişsin atılmış url olsun olmasın birşeyi değiştirmez bunun sebebide şu url olsa bile yine öğeyi denetlegibi bomboş yorumlar ile arkadaşı haksız çıkarmaya çalışacaktın çünkü sergilediğin tavırlar hiç kusura bakma bunu ortaya koyuyor
Ben gayet ılımlı ve objektif yaklaştım tavrım gayet net,en başında gelip paşamlı felan konuşup ilginç ilginç yaş,liyakat sorgulayan sendin.kendinle çelişiyorsun benim muhabattım sen değilsin dediğim gibi atılan video kanıtsa ben markı vuracagım simdi aynı videodaki gibi çekecegim

S

Silinen üye 7004

Bu açıklamaya bir itirazı olan var ise gidip deneyimleyebilir. Sistemin işleyişini bilmeden birilerinin yaptığı işe yorum yapmanız bir hayli saçma ki yine dediğim gibi bundan çok eminim adam url ile atsa bile ya hesabı açıp yine aynı konuyu açacak bir karakter var sende öyle analiz ettim

S

Silinen üye 7004

Muhattap olup olmamak değil bilader mevzu size özellikle en başında sosyal medyaya olan ilginizi ve yaşınızı sordum çünkü bariz şekilde bir sik bilmediğiniz açıktı. Böyle bilene he ama yok illa ben kavga edicem diyen varsada kapım her daim açık beklerim telegram adresim imzamda var

Rating - 0%
Bu açıklamaya bir itirazı olan var ise gidip deneyimleyebilir. Sistemin işleyişini bilmeden birilerinin yaptığı işe yorum yapmanız bir hayli saçma ki yine dediğim gibi bundan çok eminim adam url ile atsa bile ya hesabı açıp yine aynı konuyu açacak bir karakter var sende öyle analiz ettim
Dostum ben ticaret yapmaya çalışıyorum para pul umrumda değil,herkes hakkıyla işini yapsaydı kötü mü olurdu? giden para gram umrumda değil beni tanımadan analiz ediyorsun sözde,dediğim gibi haklılığım onaylanınca o parayı bağış yapacağım

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Dostum ben ticaret yapmaya çalışıyorum para pul umrumda değil,herkes hakkıyla işini yapsaydı kötü mü olurdu? giden para gram umrumda değil beni tanımadan analiz ediyorsun sözde,dediğim gibi haklılığım onaylanınca o parayı bağış yapacağım
İnsanları bağış yapacağım diyerek manupüle etmen bir hayli komik :D .
Bende yapıyorum bağış bilen bilir bir elin verdiğini diğer el görmez.

S

Silinen üye 7004

Yok sen yine anlamadın beni şahsı muhterem. Sevgili muhterem diyelimki video sana url ile atıldı ve sen uyandın hesap açılmış şekilde karşında duruyordu sen yine aynı muhabbeti yapar mıydın yapmaz mıydın delikanlı gibi cevap versene şuna bi

Rating - 0%
İnsanları bağış yapacağım diyerek manupüle etmen bir hayli komik :D .
Bende yapıyorum bağış bilen bilir bir elin verdiğini diğer el görmez.
Kimseyi manipüle etmiyorum chatte yazdıklarını okudum bunu bana söylerken mağdur edebiyatı yapıyordun en iyi manipüleyi sen yapıyorsun bence,burdaki amacın iyilik oldugunu zannetmişsin sanırım,para umrumda değil onu belirtmek istedim ama sen çok yanlış anlamışsın

Rating - 100%
Şikayet edilen üyenin profili : https://spyhackerz.org/forum/members/slowycan.23574/

Öncelikle merhaba,yaklaşık 22 gün önce arkadaşla facebook kapatma için anlaştık,konuştuk. Kendisi en başında bana hesabın açılma ihtimalinin olacağından bahsetti bunu bildiğim halde kabul ettim,kendisi bana açılsa açılsa 2,3 günde anca açacağını söyledi zaten bu sürede benim müşteriye kapandığını göstermem için süre için yeter de artar bile kabul ettim işleme başlanıldı escrow @Mehmet oldu onada ücreti gönderdim,kendisi ilk yazdığımdan beri agresif cevaplar verdi bir şey demedim,sonrasında arkdaşı vefat etmiş neyse dedim.Bu süreçte her soruşumda akslilik olduğunda genel bir şey olduğunu vs söyledi arkadaşları ile olan konuşmaları attı,olur dedim.arkadaş telegramdan yazmış çift telefon kullandıgım için ilk gün göremedim mesajını daha sonra whatsapptan yazdıgımda hesap kapandı olarak bana yazdı ve bir video gönderdi, o an anladım bunları yaşayacaklarımı :) , gönderdiği videoda zaten url sekmesi gözükmüyor karşışısa çıkan sayfa URL yanlış yazıldığında çıkan sayfadır,banned olan hesabın göstereceği hata sayfası farklı olur bunu tüm facebook vuranlar bilir ama kendi bilmiyor yada bilmemezlikten geliyor :), kendisine yazdıgımda yine s*klenmedim bugun artık müşteri ile tartıştım ve escrow grubuna yazdıgımda aldığım mesaj ücreti çoktan almasıydı.Konuşmaların ekran görüntüsünü ileteyim ;

Ekli dosyayı görüntüle 29478

Ekli dosyayı görüntüle 29479

Ekli dosyayı görüntüle 29480

Ekli dosyayı görüntüle 29481
Ekli dosyayı görüntüle 29483

Ekli dosyayı görüntüle 29484
Ekli dosyayı görüntüle 29485
Ekli dosyayı görüntüle 29486

Ekli dosyayı görüntüle 29487

Ekli dosyayı görüntüle 29488

Olay bunlardan ibarettir, burada hiç kimseyi tanımam etmem ilk ticaretim olacağı için mutluydum hiçte öyle olmadı özellikle escrow sisteminin böylesine çalışması beni çok üzmüştür ,paramın iade edilmesini talep ediyorum,ticarete devam etmek isterdim ama benimde müşterim var günlerdir bekliyor, olayın yakından takip edilmesini umut ediyorum herkese iyi forumlar dilerim.
zort AÖLŞGŞMALDÖLGQMEŞLGÖQELŞGÖQEÖLGQEGÖLŞQEŞGLAÖDGMŞLAÖEGŞLAEÇG

S

Silinen üye 7004

Turan Bey soruma bir cevap bekliyorum ona göre devam edeceğim. Sizi sabahtandır aydinlatamiyorum

SlowyCan 

Bozkurt
Rating - 88.9%
Yok sen yine anlamadın beni şahsı muhterem. Sevgili muhterem diyelimki video sana url ile atıldı ve sen uyandın hesap açılmış şekilde karşında duruyordu sen yine aynı muhabbeti yapar mıydın yapmaz mıydın delikanlı gibi cevap versene şuna bi
Zat-ı muhteremlerin müşterisi reddetseydi eğer aynı muhabbeti yapar başka bir bahane ile önüme sunardı. Şahsi tesbitimdir.

Rating - 0%
İkinizde hatalısınız. Müşteri net kanıt isteyecek, her ihtimale karşı bana birden fazla f5 çek bile diyecek. Slowncan'da daha öncede hesap kapattırmış, müşteriye net kanıtlı video yollmalıydı. Burda kanıt yok ve işini iyi yapmamış gibi gözüküyor. Keşke url gözükseydi.

Rating - 100%
@Terakki @sem1hcan @Cihan @nacheNN benzer işlem aldılar soralım hesaplar kapanmışmı kapanmamışmı? hadda ve hadda Terakki arkadaşımızda benzer bi durum olmuştu hesap geri açıldı ücreti iade ettim kabul etmedi onun yerine başka hesap kapattırdı. Sen videoyu kabul ettin başta yok kardeşim kalıcı kapat deseydin bu sorun zaten yaşanmazdı.
Naçizane; Slowy’e bugüne kadar defalarca hesap kapatma işi verdim. Şahidim, kapattı. Kapatıp tekrar açılan hesap oldu ancak onda da iade teklif etti ben gerek yok diyip almadım. Bugüne kadar benden almış olduğu her işi hakkıyla yerine getirdi ya da getirmek için elinden geleni yaptı açıkçası.

Rating - 0%
Cevap verse bile ne o ne de başkası ön yargıyı yıkabilir. Nokta... Harikasın, bir numarasın, muhteşemsin, aslansın, yücesin. Pohpoladım tm.

S

Silinen üye 7004

Turan Bey müsait iseniz telegram üzerinden beni arayabilir misiniz size zahmet. ismailakyolx araya çok giren oluyor size olayı açıklamakta zorlanıyorum.

S

Silinen üye 7004

Cevap verse bile ne o ne de başkası ön yargıyı yıkabilir. Nokta... Harikasın, bir numarasın, muhteşemsin, aslansın, yücesin. Pohpoladım tm.
Hahaha cevap verirse şu değişecek kardeşim url olsa bile aynı muhabbeti yapan adamın sikinde değildir URL gelipte burda url zart zurt diye anlamanın lüzumu yok ayıktın mı

Rating - 0%
Zat-ı muhteremlerin müşterisi reddetseydi eğer aynı muhabbeti yapar başka bir bahane ile önüme sunardı. Şahsi tesbitimdir.
Dostum bak müşteri para bul bunların biri gider 10u gelir ortada iş verdik hakkıyla yapılmadı dalavere yapıldı,yine yineliyorum ve altını çiziyorum ATTIĞIN VİDEO ASLA BİR KANIT VİDEOSU DEĞİL,PARA UMRUMDA HİÇ DEĞİL ,BEN İADEMİ GEÇERİM YOLUMA DEVAM EDERİM GİDEN PARA BANA DOKUNMAZ,sana en başında da söyledim iyi iş yaparsak ardı arkası gelir diye sen istemedin demekki ok bir şey demem,ama beni salak yerine koyarsan orda duracaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,581Konular
3,269,344Mesajlar
315,463Kullanıcılar
winnerxddSon Üye
Üst Alt